Naglarnas sjukdomar och åkommor

  

Bli av med svampen på tånaglarna!

Jag höll själv på att testa produkten i vintras. Ja, det gör jag ännu. Jag tappade en tung pryl på en tå (för några år sen) och efter någon månad så såg jag att den blivit angripen av svamp. Hur vet jag det säkert? Jo, svampen angrep en annan nagel och sedan en till! Panik, nu måste jag göra något! Jag började använda Loceryl lack. Aningen omotiverat. Det enda positiva var att svampen inte spreds till alla tånaglarna.
Produkten skulle användas varje vecka och det gjorde inte jag, så jag blev aldrig av med svampen.

Sen testade jag Nåva Nagelgel efter det att jag träffade en kanonsäljare, Carola Richardson. Hon visade bilder på hur svampen växer bort om man använder gelen morgon och kväll. Sagt och gjort! Nu eller aldrig! Jag hade gått med detta äckel tillräckligt länge. Motivationen var i topp. Jag klippte och filade allt som var löst. Lade gelen på en nagelborste med handtag, gned in och masserade med borsten. Första månaden märks inte så mycket. Börjar man använda gelen mer sällan så händer det ingenting. Bara att svampen tar överhanden igen. Det blev en kamp.

Det som gjort mest nytta är att jag klipper bort ALLT som är löst! ALLT som inte sitter fastvuxet ska bort! En gång i veckan så klipps och filas, med största allvar, ända ner till grunden. Det blev inte mycket nagel kvar på den tån! Det är bara bra, för då går medlet som förhindrar att svampen trivs, ner i nagelns alla skikt. Klipp och fila bara  på de angripna naglarna, men behandla alla med gelen.

Passa på att smörja in fötter och ben med en creme för att huden ska hålla sig frisk! Nog så viktigt, frisk hud får inte svamp. Anledningen till svampens uppkomst är ju för det mesta att huden omkring nageln är skadad.

Men nu har jag bestämt mig. Jag ska vinna denna kamp! Som jag ser det idag så är det nog bara jag själv som vet att jag har svamp. Den syns inte längre. Med förstoringsglas ser jag att det möjligtvis kan finnas en och annan spor! Och jag förstår att svampens sporer sitter kvar i den nedre delen av nageln eftersom jag klippt bort det synliga, angripna. Sporer syns inte, de bara finns där.

Så jag behåller min rutin, kör ett år till - what do I have to lose??

Vad vet jag idag?
Efter ett års användande ser jag tydliga resultat:

Den mjuka borsten med handtag (som jag har till försäljning) gör att jag kan massera in gelen utan att involvera fingernaglarna.
Svamp är vanligt.
Svamp är smittosamt.
Att ta tabletter mot svamp är INTE att rekommendera.
Läkare är inte intresserade (ser jag på nätet) för det är ingen dödlig utgång på svamp.
Du måste använda produkten 2 gånger om dagen.
När svampen är borta sitter det sporer kvar. Du kommer att behöva förhindra och förebygga nya angrepp resten av livet.
Nåva nagelgel fungerar.
Alla andra preparat fungerar också. Anledningen till att du kanske inte lyckats tidigare är din brist på motivation.
Produkten fungerar inte i tuben - bara på naglarna.

Du kan köpa en tub för 220:-
ELLER du kan köpa en påse med 10 tuber för 840:- + moms
Det behövs 2-3 tuber på ett år.

Borstarna kostar 25:-.
Men du får dem för 8:-/st. om du köper 48.<< TILLBAKA
...........................................................................................................................................FÖREEFTER

..............................................STEG !STEG 2STEG 3