Kontakta oss gärna om det är något du vill komplettera med, både vad gäller bilder och text!
 
/Margaretha 

 

Make Up Stores spring and


summer collection 2012

Text och Foto: Malin Wärn  

En kall december förmiddag trycker jag in portkoden på Make Up Stores huvudkontor på Kungsgatan i Stockholm.

Jag kliver in i en gammal trappuppgång och efter mig kommer några andra tjejer i trendiga svarta glasögon med breda bågar och tuffa frisyrer som snällt tränger sig förbi mig, där jag står och letar efter vilken våning jag ska till. Dörren slår igen och ljuden från julruschen och bilarna utanför försvinner. Jag går uppför den breda sten trappan och ser den svarta skylten med den vita texten Makeup Stores Huvudkontor jag ringer på klockan och dörren öppnas av en kvinna med headset och rött läppstift. Jag får slå mig ner i den röda vänt soffan och bläddra i några tidningar, brevid mig står en passande vit julgran med svarta kulor och i grenarna hänger det sminkprover och lite sminktips.

Efter en liten stund blir vi hämtade och ledda till konferens rummet där vi får varsin hälsosmörgås och en fruktsmoothie och de var extra noga med att informera om att smoothien är helt fettfri!

Jag ler lite för mig själv och ser mig omkring i rummet, vid väggarna står det svarta pelare med Make up Stores egna doftljus på som får hela rummet att dofta helt fantastiskt av sommar och framför mig på bordet har dem lagt fram den nya produkt serien Spring Look Ethnic och Summer look. Jag slår mig ner vid bordet och de vitklädda stolarna som har en stor svart rosett knuten bakpå ryggen.
 

Visningen kan börja!

In kommer det två vackra unga tjejer som är sminkade i både Ethnic look
och Summer look med passande smycken och klänningar.

Vi börjar med att gå igenom spring look Ethnic som är en ganska markant look och inte så ljus och vårig som man kanske skulle ha trott. Färgerna är mörkt turkosa, lila starka blå och gröna färger en mustig makeup. Markerade ögon och ljusa läppar..

Summer Look: detta är också en ganska mustig makeup och jag kan verkligen se mig färgerna på en sommarbrun tjej med siktet inriktat på party och glamour. Färgerna är gul, orange, blått och rosa och även här är det .markerade ögon och ljust rosa läppar.

Make Up Stores storsäljare i år kommer absolut att bli deras nya fransböjare som med hjälp av ett batteri skapar en värme i verktyget som du sen lätt trycker mot dina fransar så böjer dem sig och håller sig böjda hela dagen, utan att du behöver pressa in fransarna i en gammal traditionell franstång.

Den här sommaren kommer att vara fylld av färger och även röda läppar håller i sig, så se till att även du har ett riktigt rött läppstift i din väska innan du går iväg på sommarens alla fester.
 

Malin Wärn
Wärns Salonger / Malins Naglar
Drottning Kristinas Esplanad 55
170 67 Solna
www.warnssalonger.com


<< TILLBAKA

...........................................................................................................................................