Kontakta oss gärna om det är något du vill komplettera med, både vad gäller bilder och text!
 
/Margaretha 

 

Lilly Nails –
en rosa framgångssaga

Text: Kia Wingård 

Lilly Nails är ett svenskt varumärke som säljer kvalitetsprodukter till nagelterapeuter. Lilly Nails är framgångssagan som expanderat i ofantlig fart sedan det grundades år 2008. Lilly Nails har idag ett flertal återförsäljare runt om i Sverige och vi befinner oss fortfarande i ett mycket expansivt skede.

Lilly Nails målsättning är att erbjuda högklassiga produkter till ett bra pris. Lilly Nails hjälper människor att se bra ut och må bra. Lilly Nails ska vara en av Sveriges ledande distributörer av professionella nagelprodukter och tillbehör samt tillhandahålla högkvalitativa utbildningar.


Grundaren till Lilly Nails Maud Sannes utbildade sig till nagelterapeut 2007 eftersom hon tyckte att det verkade så roligt att arbeta med naglar. Hon hade tidigare arbetat med bokföring. Maud öppnade Lilly Nails i Vasastaden i centrala Göteborg 2008 eftersom hon tyckte att de professionella nagelprodukterna på marknaden var för alldeles för dyra. Lilly Nails flyttade till sedan till Rosa huset på Långedragsvägen 27 i Kungsten centrum 2009. Namnet Lilly kommer ifrån Mauds mormor och farmor som båda hette Lilly. Mormoderns kännetecken var godhet och ärlighet och farmodern var affärskvinnan i släkten. Maud tänkte att dessa egenskaper var något hon vill ta med sig in i sitt företag.

Maud är produktansvarig på företaget och anser att en god kvalité alltid är det viktigaste när hon ska köpa in produkter. Det absolut viktigaste för henne är nöjda kunder som har förtroende för Lilly Nails. Maud beskriver sig själv som positiv, impulsiv och driven. Hennes intressen är skidåkning, träning och middagar med vännerna. En ledig dag tar hon gärna sovmorgon och tränar. På sina egna naglar gillar hon att ha någonting med glitter. Maud bor i Önnered och har tre vuxna barn, två söner och en dotter. Dottern Frida, som tidigare var en av de som drev Göteborgs nagelskola, arbetar som nagelterapeut på Lilly Nails salong i Rosa Huset och har många nöjda stamkunder som hon uppskattar mycket. Sonen Patrik, som är utbildad inom design, arbetar deltid som designansvarig för Lilly Nails med design av bl.a. logotyp, etiketter, väskor m.m.

Maud tror att anledningen till att så många väljer att arbeta med just Lilly Nails produkter är att de har god kvalité, ett bra pris samt sällan är slut. Dessutom är leveranstiden snabb, alla beställningar som kommer in måndag till lördag innan kl.13 skickas samma dag.

Lilly Nails har även ett mycket stort utbud av utbildningar; förutom olika nagelterapeut utbildningar finns även bl.a. fransförlängning, klassisk & brasiliansk vaxning, trådning, olika sorters dekorations/målnings kurser för naglar. Lilly Nails nagelterapeut utbildningar är kvalitetssäkrade genom att de är godkända av SEYF (Svenska Estetikers Yrkes Förbund). Som elev är det mycket viktigt att välja en nagelterapeut utbildning som är godkända av SEYF eftersom det i dagsläget tyvärr inte finns några regler eller lagar för vem som får hålla en nagelterapeututbildning vilket innebär att många lockas till korta och dåliga utbildningar där de inte lär sig vad som behövs för att kunna arbeta professionellt med naglar. Det är också viktigt att man på utbildningen arbetar med bra produkter och att skolan tar hand om eleverna även efter avslutat kurs och hjälper dem vid behov. Maud tror att det är just dessa tre saker som gör att så många väljer att utbilda sig hos Lilly Nails.

Första onsdagen varje månad har Lilly Nails dessutom en kostnadsfri märkesoberoende inspirationskväll för alla som är eller utbildar sig till nagelterapeuter. Mellan kl.18-21 är alla välkomna att komma och inspireras av nya nageldesign/dekorations tekniker, handla produkter till specialpriser samt fika. Dessa kvällar är välbesökta och uppskattade av alla. För mer info om dessa GILLA Lilly Nails på: www.facebook.com/Lillynails.se 

Det Maud uppskattar mest med att arbeta i nagelbranschen är alla glada människor hon träffar, det är en bransch som hon varmt rekommenderar andra att arbeta i. Framtidsdrömmarna för företaget handlar om ett bredare sortiment och fler återförsäljare. Produkter som Lilly Nails snart kommer börja sälja är bl.a. ett eget märke med fransar och tillbehör till de som arbetar med professionell fransförlängning. Det Maud anser är viktigt att tänka på för att få ett framgångsrikt företag är att drivkraften även ska vara att ha kul!

För mer information om Lilly Nails produkter och utbildningar gå in på: www.lillynails.se

<< TILLBAKA

...........................................................................................................................................