Kontakta oss gärna om det är något du vill komplettera med, både vad gäller bilder och text!
 
/Margaretha 

 

NK var först!

Text och Foto: Keit Olsson 

I höstas presenterades Butter London på NK som fick bli det första företaget som sålde det ut till konsument. Men jag minns redan den långt innan då jag såg den på en mässa.
Jag fastnade för den snygga designen samt de fina tapetmönstren som finns på ställningarna samt i reklambladen.Min första tanke var att man inte tänkt till om man ville bruka den på salong men sen när man tog upp korken så upptäckte jag att korken var avtagbar från skaftet och då blir allt genast lättare.

Året var 2005 då Butter London kom till genom den brittiska entreprenören Sasha Muir som saknade prisvärda, glamorösa nagellack av hög kvalite. Genom att följa sin dröm tog hon kontakt med Londons främsta manikyrist Nonie Creme samt lade fram förslag om att bli hennes partner som founding creative director så Butter London kunde bli en verklighet.

Lacket innehåller inga skadliga ingredienser som formaldehyd,toluen,dbp eller parabener.Det används ofta backstage över hela världen under modevisningar.

De som har Butter London som sin favorit är bland annat Victoria Beckham, Rachel Zoe samt Alexander Wang. Det roliga med lacket är också att man kan köpa till ett läppglans/stift som matchar lacket. Bra tänkt där, tycker jag.

Ett lack ut till konsument kostar ca 165.- samt nagelolja 190.-

En flaska innehåller 11 ml. När jag provade att lacka med lacket så kändes flaskan verkligen lite lyxigare.Det var en riktigt bra och lätt pensel att lacka med och torktiden var väldigt snabb. Så i det hela så rekommenderar jag varmt Butter London till alla
.


Vid pennan

Keit Olsson
Salong Vackra Naglar
www.vackranaglar.com
vackranaglar@hotmail.com
0708 - 61 48 00


<< TILLBAKA

...........................................................................................................................................