Kontakta oss gärna om det är något du vill komplettera med, både vad gäller bilder och text!
 
/Margaretha 

 

SERIE:

Kreativa företagare i

Nagelbranschen


DIANA NIDZOVIC

Text och Foto: Diana Nidzovic  


Nils Dimetri och Diana Nidzovic.


Jag heter Diana Nidzovic och mitt företag är Stockholm-Manicure/naglar.com och jag har haft det nu i 13 år.

Allt startade 2002 då jag köpte naglar.com av Anette Claesson och började min första nagelutbildning hos Anette på Gärdet samma dag som jag köpte naglar.com. Hade först enbart återförsäljning av märket CND samt Backscratchers och startade sedan även salong.
2005 gick jag Masterutbildning och strax därefter lärarutbildning i Leeds (England). Jag hade fantastiska lärare som bl.a. Agneta Modén, Tom Bachik, Samuel Sweet och Doug Schoon.
2007 öppnade jag skola.

2012 började jag samarbeta med ett svenskt märke: REQ och Karin Ström (hon har vunnit bl.a. 17 st. guld i Nailympic och är REQ´s produktutvecklare)

Sommaren 2015 skapade jag och Nils Dimetri Skandinaviens 1:a mobila nagelbutik och salong, NAGELBUSSEN.

Den fungerar utmärkt när kunder inte har tid att komma till butiken på Sveavägen 120, men vill se färger och produkter ”live” och vill handla. Vi kan även utföra nagelbehandlingar i Nagelbussen vid överenskommelse.
Annonsering på baksidan av Nagelbussen fungerar också. Har man något erbjudande på sin salong så kan man annonsera och synas i hela Stockholm.

Nils Dimetri håller precis på att avsluta sin sista nagelutbildning i Akryl REQ och kommer därefter att köra Nagelbussen 5 dagar i veckan. Med alla sina kunskaper kommer Nils kunna ge nya och gamla kunder den bästa servicen han kan ge.

I sommar hoppas vi på att Nagelbussen kommer att synas på en hel massa roliga aktiviteter, festivaler och annat kul, så håll utkik.

Läs mer här i vår artikel om Nagelbussen!<< TILLBAKA

...........................................................................................................................................