Kontakta oss gärna om det är något du vill komplettera med, både vad gäller bilder och text!
 
/Margaretha 

 

SERIE:

Kreativa företagare i

Nagelbranschen


EVA von SCHÉELE

Text och Foto: Eva von Schéele, VD Calgel  


Eva von Schéele, VD, samt Malin Andersson, lärare.


Efter många år på Handelsbanken kände jag att det var dags för något nytt.

Jag utbildade mig till nagelterapeut under en semester och tog sedan tjänstledigt från mitt bankjobb. Då vågade jag ta steget och starta eget 2002. Åh, vilken härlig lyckokänsla att få jobba med något kreativt och vara egen. Sedan dess har jag haft min egen salong på Östermalm i Stockholm. God service och kundvård är mina ledord.

Sedan januari 2014 har jag fått förmånen att bli agent för Calgel/Izabelle Hammon UK. Detta innebär att jag är enda återförsäljaren i Sverige för varumärkena Calgel UK/Izabelle Hammon Ltd och iZ Beauty of London.
och det är jag stolt över. CalgelSweden bedriver nagelskola och försäljning inom nagelvård till nagelsalonger i hela Sverige. Jag vill gärna dela med mig av mina erfarenheter och hoppas få många fler Calgel-användare/salonger med lika nöjda kunder som jag har haft genom åren.

Att jag knutit till mig Malin Andersson, som dessutom var den som utbildade mig 2002, är extra roligt och en ovärderlig resurs. Malin jobbar som utbildningsansvarig på CalgelSweden och har många års erfarenhet inom nagelyrket och utbildning av Nagelterapeuter.

Vår målsättning är att ge en professionell utbildning med fokus på att Nagelterapeuten har full kunskap när utbildningen är klar för att
möta kunders numera höga krav på proffsigt utförda nagelbehandlingar. Vår nagelskola ligger på Skeppargatan 48 vid Östermalmstorg i Stockholm. Vi är medlemmar i SANSA.

Det är enkelt att lära sig Calgels arbetssätt och du blir snabbt en duktig Nagelterapeut. Vi arbetar på ett skonsamt sätt för den naturliga nageln och med en klar gelé som används till allt. Detta kompletteras med över 100 färgade geléer och en avslutande iZ-gelé för den perfekta glansen.

Välkommen till Calgels härliga värld!
Eva von Schéele

<< TILLBAKA

...........................................................................................................................................