Drömmen gick i uppfyllelse!

Text och Foto: Annica Andersson 

Jag heter Annica,  även kallad Kacka, född och uppvuxen i Östra Göinge kommun i Skåne.
För 2 år sedan fick jag äntligen möjligheten att uppfylla min dröm: att göra naglar!

 
Så efter att ha lusläst Internet kom jag fram till att jag ville gå min utbildning på NF Education i Staffanstorp (och tur var väl det för jag kunde inte hamna mer rätt.)

Min plan var egentligen att göra lite naglar på fritiden, då jag jobbade som personlig assistent, men så blev inte fallet. Jag startade min salong, Kackas Naglar, i juni 2010 och idag jobbar jag med naglar på heltid och älskar det verkligen. Jag har under mina 2 år i branschen gått kurser i samtliga material och även hjälpt till vid dekorationskurser på NFE för glitter och dekorationer är ju självklart något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

I oktober 2010 tävlade jag för första gången i Malmö, i april 2011 andra gången och nu den 3 september 2011 i Karlstad Cup. Nu var det min tur att stå på prispallen med första priset i handen, en helt underbar känsla.

Jag är helt överlycklig som har människor runt mig som har hjälpt mig att förverkliga min dröm: min man Henrik, som varit en klippa och stöttat mig hela vägen, mina sponsorer som gjort det möjligt för mig att tävla och såklart min underbara mentor, kollega och nära vän, Nina Filipanics, som verkligen alltid finns till hands. Varma hälsningar

Annica Andersson
Kackas Naglar<< TILLBAKA

...........................................................................................................................................